0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after winning the singles group match against Alexander Zverev of Germany at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

‘VOLIM SRBE I NJIHOVO DOMAĆINSTVO!’: Peti reket sveta žali što neće moći da dođe u Srbiju!

Objavljeno: 11.04.22 u 10:23

Lepe reči grčkog tenisera!

Stefanos Cicipas je u razgovoru za Sportklub otkrio da bi voleo da dođe u Srbiju, jer voli naš narod. Turnir u Beogradu se ipak poklapa sa onim u Barseloni, pa će sjajni grčki teniser ipak biti sprečen da dođe u glavni grad naše zemlje, jer će nastupiti u Barseloni.

‘To je u istoj nedelji kao Barselona? U redu kombinovaću to sa Barselonom. Voleo bih da dođem u Srbiju. Bio sam ranije, igrao sam juniorske turnire. Ne sećam se jesam li pobedio, ali volim Srbe i njihovo domaćinstvo, i to koliko su bili divni poslednjih nekoliko godina. Nadam se da ću doći jednog dana.’ – rekao je Stefanos.

Cicipas je trenutno 5. na ATP listi, odmah iza Nadala, Zvereva, Medvedeva i našeg Novaka Đokovića!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter