0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ @FCBarcelona

UTAKMICA ZA PAMĆENJE: Tri penala, pet golova i pogodak u poslednjim momentima! (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.22 u 08:51

Fenomenalan susret!

Fudbaleri Levantea i Barselone priredili su sjajan duel u okviru 31. kola španske Primere. Slavila je gostujuća ekipa, ali na kakav način. Poveo je Levante preko Moralesa u 52. minutu sa bele tačke. Mogli su već u 56. minutu da poduplaju prednost jer su imali još jedan kazneni udarac, ali je ovog puta Ter Štegen odbranio udarac Rodžeru Martiju.

Odmah nakon promašenog penala Levantea, u Barseloni se ‘pali alarm’ i za svega nekoliko minuta postižu dva pogotka. Prvo je precizan bio Obamejang glavom, a potom i Pedri sa ivice kaznenog prostora. Tu nije bio kraj drami, jer je u 83. minutu Levante imao još jedan penal, treći na susretu! Precizan je bio Melero ovoga puta.

Igrala se sudijska nadoknada, svi su mislili da će bodovi biti podeljeni, ali je Luk de Jong imao malo drugačije planove. U 92. minutu susreta, snažni holandski napadač glavom donosi pobedu Barseloni!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter