0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

SVI SU ČEKALI OVU INFORMACIJU: Novak sutra igra prvi meč u Monte Karlu, evo kada izlazi na teren!

Objavljeno: 11.04.22 u 19:25

Navijači u Srbiji jedva čekaju da ponovo gledaju Novaka Đokovića.

Prvi reket sveta, Novak Đoković, u drugom kolu mastersa u Monte Karlu igraće protiv španskog tenisera, Alehandra Davidoviča Fokine, a meč je na programu sutra.

Njih dvojica će igrati na glavnom terenu, a pre njih publika u Monte Karlu imaće priliku da pogleda dva meča. S ozbirom da program počinje u 11 časova, mala je verovatnoća da Novak i Alehandro na teren izađu pre 14 časova.

Prvi će na teren izaći Danijel Evans i Bendžamin Bonci od 11 časova, a nakon njihovog meča snage će odmeriti Lorenco Museti i Benoa Per.

Podsetimo, Novak Đoković je poslednji put igrao pre mesec i po dana, kada je u četvrtfinalu Dubaija izgubio od Jiržija Veselog. Vredi pomenuti da je srpski as danas otpočeo 365. nedelju kako je najbolji teniser planete.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter