1
Domaći fudbal

FOTO: Jelena Grlić

SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodina slavila na ‘Karađorđu’ protiv Proletera, Radnik ‘zakucao’ Novi Pazar na poslednje mesto! (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.22 u 20:48

Odigrane su još tri utakmice 30. kola Superlige Srbije.

Fudbaleri Vojvodine slavili su na ‘Karađorđu’ protiv gradskog rivala Proletera rezultatom 2:1. Već na samom startu meča domaći su stigli u vođstvo kada je nespretan bio Aleksandar Andrejević i loptu poslao u svoju mrežu.

FOTO: HotSport

Novi šok za goste usledio je samo minut kasnije, kada je novosadska ‘Stara dama’ postigla još jedan pogodak. Ovog puta, u strelce se upisao nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Veljko Simić.

FOTO: Jelena Grlić

Do kraja prvog poluvremena rezultat se nije menjao, i tako je bilo sve do 75. minuta kada je počasni gol Proleter postigao Jovan Ilić. Gosti su ovog puta imali i malo sreće, Ilić je oprobao svoj udarac sa nekih 20 metara, a lopta je na putu ka golu zakačila jednog igrača Vojvodine i prevarila Emila Rockova.

Radnik je prekinuo seriju od dva poraza i danas pred svojim navijačima konačno slavio. Superligaš iz Surdulice je pobedio ekipu iz Novog Pazara rezultatom 2:0.

Siniša Babić je fenomenalnim golom u 10. minutu doveo svoj tim u vođstvo. Fudbaler Radnika je šutirao izvan kaznenog prostora, i na maestralan način savladao golmana Novog Pazara.

Prednost domaćih je duplirana u 35. minutu, tada je Babić sjajno proigrao Uroša Milovanovića koji nije imao većih problema u toj situaciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. Na jako niske grane se srozao Proleter …dno dna ! Dalije moguce da se radi to sto se radi …. ! Od onakog kluba postali najomrzeniji klub u Srbiji pa pobugu zasto ? Sta se to desava sa klubom koji je imao perspektivu srce i dusu . ZALOSNO !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter