2
Domaći fudbal

Sasa Ilic Cukaricki - TSC, Superliga Srbije 12.3.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘SLOBODA JE REĆI ISTINU’: Prva reakcija Saše Ilića, jutros je dobio otkaz a sada svi bruje o njegovim objavama na Instagramu! (FOTO)

Objavljeno: 11.04.22 u 15:24

Nije mu dugo trebalo da se oglasi.

Jučerašnja utakmica između Čukaričkog i Partizana privukla je mnogo pažnje, a danas je odjeknula vest da je klub sa Banovog Brda raskinuo saradnju sa Sašom Ilićem.

Podsetimo, legendarni fudbaler Partizana juče nakon utakmice komentarisao je suđenje, i tom prilikom rekao da je Novak Simović pogrešio u prvom poluvremenu, kada igraču domaćeg tima Bojanu Kovačeviću nije pokazao crveni karton.

Posle raskida saradnje, Ilić je na svom Instagram profilu podelio objave nekadašnjih fudbalera Partizana, koji su mu stali uz njega i pružili mu podršku.

– Sloboda je reći istinu – napisao je Petar Grbić, dok je Ilić to stavio i na svoj ‘stori’.

FOTO: Instagram/Screenshot

Oglasio se i Andrija Delibašić, koji je napisao sledeće:

– Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem – Delibašić je ovom prilikom citirao Mešu Selimovića.

FOTO: Instagram/Screenshot
0
0

2 Komentara

  1. Ovo je trener za Partizan, Stanoje pakuj se bruko naduvana, jel trebo da uđe Saša Ilić da daje golove,,,,,Dobio je Miljkovića za derbi, puno mu je srce,,,Partizan nikad nije ovako stajao i igrao,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter