0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Screenshot

‘MALE SU ŠANSE DA URADIMO NEŠTO’: Tuhel se već pomirio sa eliminacijom iz Lige šampiona, još jedna užasno loša vest za trenera Čelsija!

Objavljeno: 11.04.22 u 17:21

Sutra od 21 sat fudbaleri Čelsija i Real Madrida odigraće revanš meč 1/4 finala Lige šampiona.

Tim iz Londona je u velikom rezultatskom deficitu, pošto je u prvom meču Real slavio sa 3:1, tako da su vrlo male šanse da engleski gigant može da napravi neko čudo, a toga je i svestan trener ‘plavaca’ Tomas Tuhel.

Male su šanse da ćemo preokrenuti rezultat iz prve utakmice, ali svakako treba pokušati… Trudićemo se da budemo u boljoj formi nego u prvom susretu – rekao je trener Čelsija, a preneo je sajt Evropske fudbalske unije.

Nemački stručnjak ističe da se njegov tim nije najbolje pokazao u prošlom meču.

Mi smo tim kojem je potrebna snaga i oštrina, kako bi bili posebni. To nismo dovoljno pokazali u prošlom meču. To je bilo i zbog njihovog kvaliteta da uspore igru i kontrolišu meč kroz posed lopte – dodao je nemački trener, i potom dodao:

– Zadatak je neverovatno težak i veliki je izazov, s obzirom na rezultat prve utakmice, gde igramo, protiv koga igramo i fazu u kojoj igramo ovakav meč – zaključio je Tuhel.

Ono takođe predstavlja veliki problem za tim iz Londona jeste povreda Romela Lukakua, koji se neće naći u konkurenciji za sutrašnji meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter