0
ATP

Marian Vajda Marin Novak Djokovic trening 1.10.2018. oktobar 1. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

ĐOKOVIĆ OTVORENO: ‘Ne može da se zaboravi!’

Objavljeno: 11.04.22 u 10:57

Iskren je bio srpski as.

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković već sada ima dosta burnu sezonu, ne toliko zbog tenisa, koliko zbog nekih stvari izvan njega.

‘Pa, ne može da se zaboravi. To je prosto nemoguće, ali može da se prihvati i da se nastavi dalje, da se već desilo i da je to nešto ne treba više čoveka da brine ili da ga sputava što doživljava u trenutku ili što će da se desi u budućnosti. Imao sam mnogo situacija na terenu i van njega koje su, onako, traumatične od ovih odvratnih ratova u odrastanju pa nadalje. Sve to ostavi ožiljak. Ove godine sam doživeo što nikada nisam doživeo u svojoj karijeri, u svom životu. Sigurno da je mentalno i emotivno ostavilo nekog traga. Koliko je to veliko, koliko će to da me prati, ne znam. To je nešto što ne mogu da predviđam i ne mogu da trošim energiju, da razmišljam o tome koliko će to da me prati.’

Nedavno se pojavila informacija da će Srbija open proteći bez Gaela Monfisa, koji je bio najavljen da će učestvovati:

‘Žao mi je, jer je Monfis velika zvezda našeg sporta i nadali smo se da može da dođe u Beograd. Mislim, ako i on otkaže, imamo dosta dobrih igrača uključujući Dominika Tima, Kačanova, Rubljova… Stvarno je turnir za seriju od 250 impresivan. Impresivna je lista igrača koji su se prijavili.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter