0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: ‘Bilo je uočljivo da postoji ozbiljna doza zamora’

Objavljeno: 11.04.22 u 21:49

Iskusni stručnjak ističe da njegov tim u nastavku sezone očekuje lakši raspored. 

U okviru 26. kola ABA lige, Crvena zvezda je pred svojim navijačima pobedila FMP rezultatom 90:82. Zvezda je nekarakteristično loše startovala, pogotovo u defanzivi. Iskoristili su to gosti, koji su u prvom poluvremenu ubacili čak 50 poena. Trgla se ekipa sa Malog Kalemegdana i došla do preokreta.

Po završetku utakmice utiske je izneo šef stručnog štaba crveno-belih, Dejan Radonjić. 

-Nismo dobro krenuli u oba pravca. Čitavo prvo poluvreme nismo uspevali da dosegnemo nivo odbrane koji je potreban za zadovoljavajući rezultat, 50 koševa u prvom poluvremenu je mnogo. FMP je igrao jako jako dobro. U nastavku smo uspeli da podignemo nivo igre, da dođemo do prednosti i kontrolišemo meč. Bilo je uočljivo da postoji ozbiljna doza zamora pa ćemo se potruditi da se pozabavimo i time u rasporedu, koji je objektivno znatno lakši od onoga što smo imali u dosadašnjem toku sezone. Čestitam ekipi FMP na uspešnoj sezoni i želim im sreću u plej-ofu – poručio je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter