0
Evropske lige

Austria’s Marko Arnautovic Reprezentacija, Srbija - Austrija , kvalifikacije FIFA world cup 2018,Beograd Srbija, 9.10.2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

BOLONJA SIGURNA NA DOMAĆEM TERENU: Arnautović dvostruki strelac u trijumfu Mihine ekipe! (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.22 u 23:21

Odlična utakmica za istaknutog reprezentativca Austrije!

U poslednjoj utakmici 32. runde elitnog fudbalskog takmičenja u Italiji, Bolonja je na svom stadionu ugostila Sampdoriju. Domaćin je odigrao fantastičan duel i slavio sa sigurnih 2:0. Zbog odsustva Siniše Mihajlovića, ekipu je sa klupe ponovo predvodio njegov prvi asistent Miroslav Tanjga. 

Posed lopte bio je gotovo pa izjednačen, dok je Bolonja tokom celog susreta bila diretniji rival. Domaćin je konstantno tražio način da ugrozi protivnički gol, pa su uputili čak 19 udaraca, od kojih dva nije uspeo da odbrani Emil Aduero. 

Oba pogotka za tim Bolonje delo su iskusnog reprezentativac Austrije, Marka Arnautovića. Fudbaler srpskog porekla zatresao je mrežu Sampdorije u (golove pogledajte ovde) 61. i 76. minutu.

Bolonja se sada nalazi na 12. poziciji sa 37 osvojenih bodova i opstanak u ligi se više i ne dovodi u pitanje. U daleko goroj situaciji je ekipa sa ‘Luiđi Feraris‘ stadiona. Sampdorija je trenutno 16. na tabeli sa 29 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter