0
Košarka

Boban Marjanovic (L) and Kakou Ange Franck Williams Houame Kosarka-FIBA Olympic Qualifications 2021 Group A match between Philippines and Serbia Beograd, 30.06.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BOGDANOVIĆ ODLIČAN, BJELICA SOLIDAN: Bobi konačno dobio šansu! (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.22 u 08:23

Regularni deo sezone se polako privodi kraju!

Ekipa Denver Nagetsa je nakon produžetka poražena od Los Anđeles Lejkersa, koji ove sezone definitivno neće nastupiti u plej-ofu. Tim iz Kolorada je utakmicu odigrao bez Nikole Jokića. Finu priliku dobio je nekadašnji košarkaš MegeVlatko Čančar, ali je za 23 minuta na parketu upisao samo dva poena.

Nešto pre ponoći nastupio je Bogdan Bogdanović, koji je u pobedi svoje Atlante upisao 14 poena, šest skokova i sedam asistencija!

Dalas je u jednoj izuzetno učinkovitoj utakmici uspeo da savlada San Antonio Sparse. Konačan rezultat bio je 130:120, a u redovima Maveriksa sedam minuta dobio je Boban Marjanović, koji je stigao da upiše četiri poena, skok i dve asistencije.

Od svih srpskih košarkaša najbolje veče imao je Bjelica, koji je za 22 minuta na parketu upisao četiri poena, sedam skokova i sedam asistencija. Njegovi Voriorsi su savladali Pelikanse.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter