0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@LFC

„UTAKMICA ZA TITULU“ NIJE REŠILA NIŠTA: Remi na Etihadu, očekuje nas paklena završnica! (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.22 u 21:09

Podela bodova!

Fudbaleri Mančester Sitija i Liverpula remizirali su na Etihadu 2:2. Utakmica je opravdala očekivanja, uzbuđenja nije nedostajalo, ali trka za titulu je sve samo ne rešena.

Bolju igru u prvom poluvremenu pokazali su domaći. Došli su do prednosti već u petom minutu preko Kevina De Brujnea, lopta je pogodila Matipa i promenila smer za 1:0. Nije dugo trebalo Redsima da se vrate. Sjajnu akciju bekovskog tandema Aleksandar Arnolda i Robertsona realizovao je Žota pogotkom u nepunih deset minuta kasnije minutu.

U nastavku prvog dela, Siti je bio dosta bolji rivali inicijativu je krunisao u 36. minutu, pošto je Žezus izbegao ofsajd zamku i pobegao uspavanom Arnoldu, potom vrhunski iskoristio odličan centaršut Kansela. Rezultatom 2:1 otišlo se na odmor. Čim je počelo drugo poluvreme šok za domaće. Vrhunski je Salah pronašao Manea koji je izjednačio i postavio konačan rezultat.

Mančester Siti je i dalje prvi na tabeli, dok je Liverpul poziciji iza sa bodom manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter