0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/@FKVozdovac

TSC USPEŠAN U TOPOLI: Zmaejvi u završnici promašili bod, plej-of će biti izuzetno kvalitetan! (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.22 u 16:47

Sjajan meč u Bačkoj Topoli!

Fudableri TSC-a su na svom terenu u izuzetno sadržajnoj utakmici savladali goste sa Voždovca rezultatom 2:1, i tako stekli prednost u borbi za četvrtu poziciju koja verovatno vodi u Evro kvalifikacije. Meč je bio izuzetno zanimljiv, pogotovu u završnici kada su oba tima mogla da dođu do pogotka.

Najpre je Stefan Vukić nakon svega 15 minuta igre doveo Lavove u prednost, i tako osigruao nešto jači ritam prvog dela jer je Voždovac hteo da postigne gol. Zmajevi su napadali, ali su do gola došli u završnici prvog dela preko Stefana Purtića, ali sreća je trajala svega dva minuta, jer je neposredno pre petnaestominutne pauze prednost na stranu domaćina vratio Slobodan Stanojlović.

U nastavak su obe ekipe ušle nešto nervoznije, ali smo do pravih uzbuđenja čekali do samog finiša, kada je najpre Bubukari Dukure pogodio stativu iz velike udaljenosti, da bi remi za Zmajeve promašio Martin Novaković u 89. minutu, ruku na srce nakon sjajne reakcije Nemanja Jorgić.

TSC je ovom pobedom preskočio Voždovac i sada je na četvrtoj poziciji, sa bodom više od današnjeg rivala i Radničkog iz Niša, koji su na petom i šestom mestu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter