0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021 Jeremy Chardy (FRA) v Dusan Lajovic Beograd, 26.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SPRSKI DERBI PRIPAO LAJOVIĆU: Duci u dva seta savladao Fiću Krajinovića! (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.22 u 22:39

Solidan meč srpskih tenisera!

Sprski teniseri Dušan Lajović i Filip Krajinović u okviru prve runde Mastersa u Monte Karlu odigrali su duel, iz kog je kao bolji izašao momak iz Beograda, sa 2:0 u setovima, a rezultat po njima iznosio je 6:2, 7:6. Lajović je svoj najbolji uspeh u karijeri ostvario upravo u Monaku kada je 2019. godine izgubio u finalu od Fonjinija.

Prvi set je Duci relativno lako dobio. Jedine dve brejk lopte, u trećem i u sedmom gemu, iskoristio je, Krajinoviću nije dozvolio ni jednu, i tako mirno priveo prvi set kraju. U nastavku je scenario bio sličan, sa malo drugačijim epilogom.

Dva vezana brejka uzeo je Lajović, i pobegao na velikih 4:1, ali Somborac se nije predavao, pa je tako uzeo četiri gema uzastopno, imao set loptu, ali Lajović je sačuvao servis, potom je meč otišao u taj-brejk. Tamo je Duci Lajović bio koncentrisaniji i lako došao do meč lopti, treću je iskoristio i plasirao se u drugu rundu Monaka.

Tamo ga čeka bugarski teniser Grigor Dimitrov, nekada treći igrač sveta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter