0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@ABA_League

RASPAD CEDEVITE OLIMPIJE U LJUBLJANI: Imali su plus 19, ali Cibona ipak nosi pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.22 u 23:30

Sjajan meč za Cibose!

Košarkaši Cibone slavili su u Ljubljani protiv ekipe Cedevite Olimpije rezultatom 80:84 i tako na najbolji način prekinuli niz poraza. Meč je delovao kao da je već rešen krajem prvog i početkom drugog poluvremena, ali su igrači ekipe i Zagreba odbili da se predaju, i na krilima ogromne borbe došli do preokreta i velike pobede.

Kod gostiju najefikasniji je bio Danko Branković, sa 20 poena i pet skokova, Mateo Drežnjak je dodao 17, a po 10 su dodali Amar Gegić i Roko Prkačin. Kod domaćih Zoran Dragić je ubacio 21 poen i uhvatio sedam skokova, Edo Murić je imao 15 poena i devet skokova, Alen Omić poen i skok manje, Jaka Blažič je dodao 12, a poslednji dvocifreni Jogi Ferel je doprineo sa 10 poena.

Cibona je trenutno osmoplasirana ekipa, sa tendencijom da u najboljem slučaju može da preskoči SC Derbi na mestu iznad, dok je COL na četvroj poziciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter