1
Domaći fudbal

head coach Dejan Djurdjevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Kolubara Beograd, 18.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘NIŠTA MI VIŠE NIJE JASNO’: Trener Kolubare u ‘rebusu’, ne sviđa mu se kako funkcioniše VAR tehnologija! (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.22 u 12:24

Sumirao utiske nakon jučerašnjeg poraza.

Sjajan meč je juče viđen u Subotici, kada je Spartak savladao Kolubaru rezultatom 4:3. Nakon meča, niz kritika na račun VAR tehnologije uputio je trener gostujuće ekipe, Dejan Đurđević, koji ističe mu više ništa nije jasno kada je u pitanju nova tehnologija.

Moram da kažem da meni sa ovim VAR-om ništa više nije jasno. Situacije koje se Kolubari dešavaju, kojoj 30 utakmica nije sviran nijedan penal, mislim da je ovo četvrta ili peta situacija koja se gledala gde niko ništa ne zna šta se dešava na terenu. Dobijao sam objašnjenja od stručnih lica, sudija, da se ovakve stvari, gde nije ugrožen direktno gol, gde nema protivnika, lopta ima neku putanju… Hoću da kažem da gol apsolutno nije ugrožen od strane protivničkog igrača, lopta izlazi u gol-aut, a svira se penal u trenutku kada je to prelomno… Ne znam više, iskren da budem nisma pametan – rekao je trener Kolubare nakon meča.

Đurđević smatra da je ljudski faktor mnogo utiče na VAR.

VAR je sigurno dobra stvar, ali očito da zavisi od ljudskog faktora mnogo više nego što smo to mislili. Imali smo kući utakmice u kojma smo imali toliko spornih situacija da niko nije pomislio da pogleda VAR. Nama se to izgleda gleda malo drugačije. Možda nisam realan u ovom trenutku, ali moram da kažem ono kako se osećam.

Inače, Spartak je ovom pobedom preskočio Kolubaru, pa je sada deveti, ali bez šansi za doigravanje jer mu je trebala pobeda od dva gola razlike, a gosti iz Lazarevca su sada mesto iza, pa će morati kroz plej-aut da obezbede mesto u eliti i naredne sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter