0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - JUNE 29: Nemanja Bjelica of Serbia in action during the FIBA Basketball Olympic Qualifying Tournament Group A match between Dominican Republic and Serbia at Aleksandar Nikolic Hall on June 29, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NBA: Voriorsi stigli do važne pobede, uz sjajnu partiju Bjelice

Objavljeno: 10.04.22 u 08:28

Košarkaši Golden Stejta upisali su novu pobedu.

Ekipa Stiva Kera ostvarila je važan trijumf u borbi za plej-in NBA lige pošto je bila bolja od San Antonio Sparsa koje je savladala sa 100:94.

Ratnicima kolo pre kraja ostaje šansa da sa trećeg mesta uđu u doigravanje, jer sada imaju 52-29 i isred su Dalasa Maveriksa, koji je na 51-30, a ako ostanu na tom, sačuvanje domaći teren do kraja plej-ofa.

Kada je sam meč u pitanju, Voriorsi su ga prelomili tokom treće četvrtine kada je njihov plus išao i do 17 poena, uz veoma dobru partiju Nemanje Bjelice, koji je je na parketu proveo 16 minuta i za to vreme zabeležio 12 poena (3/6 iz igre, 2/3 trojke), po dva skoka i asistencije, uz po jednu ukradenu i izgubljenu loptu.

Najefikasniji su bili uu pobedničkom timu Kuminga i Pul sa po 18 poena, dok je Drejmond Grin kompletirao dabl-dabl sa 12 poena, 13 uhvaćenih lopti i osam uspešnih dodavanja. Na drugoj stranu, među „mamuzama“ se istakao Voker sa 24 poena.

San Antonio je deseti i u plej-inu će igrati protiv Minesote.

NBA LIGA, rezultati

Nedelja

Memfis – Nju Orleans

San Antonio – Golden Stejt

LA Klipers – Sakramento 117:98

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter