1
Košarka

Bogdan Bogdanovic i Nemanja Bjelica kosarka Srbija - Finska prijateljska friendly basketball match between Serbia and Finland, as part of preparation for FIBA Basketball World Cup 2019 in China in Zrenjanin, Serbia on Aug. 7, 2019. Serbia won 95-75. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NAVIJAČI SU SE ZABRINULI: Bogdan šokirao celu naciju jednom izjavom – ‘Ne znam da li ćemo Bjelica i ja igrati za reprezentaciju!’

Objavljeno: 10.04.22 u 13:24

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je više puta istakao koliko poštuje Svetislava Pešića.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, bio je nedavno u Americi, gde je razgovarao sa našim igračima. As Atlante, Bogdan Bogdanović, istakao je da je bio na večeri sa delegacijom Košarkašog saveza Srbije zajedno sa Nemanjom Bjelicom.

– Jesam, da. Bili smo na sjajnoj večeri, bio je i Bjelica tu i svi zajedno pravimo dobru atmosferu – rekao je Bogdanović za „RTS“.

Mnoge zanima da li će Bogdanović i Bjelica igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu.

– Nismo razgovarali o Evropskom prvenstvu. Videćemo da li ćemo ući u sastav Bjelica i ja – rekao je srpski reprezentativac.

Bogdan ove sezone igra sjajno u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, u proseku beleži 15,1 poen, 3,9 skoka i 3 asistencije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter