0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ILIĆ ANALIZIRAO SITUACIJU: „Bio je crveni karton, nezasluženo su ostali bez pobede“! (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.22 u 21:59

 Saša Ilić nakon remija!

Čukarički je uspeo da odoli Partizanu na Banovom brdu, meč se završio bez golova, a spornu situaciju, kao i kako je izgledao njegov tim, analizirao je Saša Ilić.

„Partizan je danas bio puno bolji od nas, pogotovu u prvom poluvremenu. Imali smo puno srece da smo otisli sa nula nula. Došlo je u nastavku do reakcije mojih igrača, pa je izgledalo mnogo bolje. Partizan je nezasluženo ostao bez pobede, bili smo bolji u Humskoj i pored poraza, tamo smo bili jednaki rivali. Danas smo bili ispod svog nivoa, oni su diktirali utakmicu. Zaslužili su da pobede ali dobro“.

FOTO: Starsport

Da li je hrabrost ubaciti veliki broj mladih igrača pitali su popularnog Sala.

„Pa dobro, ajde da se vratimo i počnemo od Kovačevića koji nema 18 godina. Utakmicu je ušao izuzetno konfuzno, jeste bio crveni, to je činjenica, napravio je još propusta, ali mogu da ga razumem. U nastavku se popravio i izgledao kako treba. Potenciramo puno mladih igrača u sastavu, mi ne jurimo titulu i možemo da prijuštimo da nam se dešavaju greške. Malo nas deli od sigurne treće pozicije, sigurno će još više mladih igrača dobijati šansu“ – rekao je legendarni fudbaler crno-belih, a potom nastavio:

„Kajević je otišao, klub mu je izašao u susret da naplati neki novac i reši svoju egzistenciju, mi smo duže vreme i bez Docića, sa njima bi imali određenu mirnoću. Izuzetno su bili dominantni u prvom poluvremenu, moji igrači su pokazali strah, a osvojili smo bod uz veliku dozu sreće. Činjenica je da faul trebao da se sankcioniše crvenim kartonom“ – zaljučio je Ilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter