0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Aleksandar Dzikic and justin Cobbs (L) Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DŽIKIĆ UPOZORAVA PRED DOLAZAK BORCA: „Imali su vremena da se odmore, vezana gostovanja su uzela danak“!

Objavljeno: 10.04.22 u 23:50

Plavo-beli dočekuju Čačane!

Košarkaši Budućnosti nakon tri vezana uspešna gostovanja dočekuju u Morači košarkaše Borca iz Čačka. Iz tabora plavo-belih upozoravaju na akumulirani umor, ali opet znaju da su u kvalitetnoj formi i teže da iskoriste taj nalet.

„Ekipa Borca igra jednom nedeljno. Čačani su imali dovoljno vremena da se odmore i pripreme za duel koji sledi. Oba tima imaju svoje probleme. Borac dolazi bez ikakvog opterećenja, obezbedio je opstanak, a ne može do plej-ofa“, naglasio je trener Budućnosti, Aleksandar Džikić, pa nastavio:

„Naš rival dolazi u Podgoricu sa ciljem da se nadmeće, da odigra bez pritiska,  a takav protivnik je uvek opasan, naročito u našoj situaciji. Borac ima odlične strelce na bekovskim pozicijima, izuzetno pokretljivu centarsku liniju. U odbrani zna da pravi probleme sa zonskim adaptacijama. Tri vezana gostovanja su uzela danak, pa imamo par rovitih igrača za koje nećemo znati da li će igrati do početka utakmice.“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter