0
AdmiralBet ABA Liga

from left Yam Madar Dallas Moore Zach LeDay Kevin Punter Partizan v Krka Novo Mesto-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 23.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DOŠAO JE SAMO ZBOG NJEGA: Utakmicu između Partizana i Mege gledaće skaut NBA velikana, sve oči će biti uprte samo u ovog košarkaša!

Objavljeno: 10.04.22 u 11:51

Danas, tačno u podne, crno-beli će tačno u podne započeti meč 26. kola ABA lige u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

Rival i domaćin Partizanu u njegovom nekadašnjem domu biće ekipa Mega, tim koji je u 13. kolu regionalnog šampionata savladao crno-bele sa 90:93.

Današnju utakmicu sa tribina će pratiti čuveni Dru Nikolas, koji je crno-bele posetio i na treningu pred ovu utakmicu. Čuveni košarkaš danas radi kao skaut u Bostonu, pa će gledati Jam Madara, pošto je NBA velikan draftovao izraelskog plejmejkera.

Inače, Nikolas je šest godina nosio dres Panatinaikosa, i to dok je na klupi grčkog kluba sedeo najtrofejniji evropski trener, Željko Obradović. On je sa ‘Žocom’ osvojio dve titule prvaka Evrope.

Sigurno je da u ekipi Partizana i Mege ima još ‘zanimljivih’ igrača koji će se naći na ‘radaru’ čuvenog košarkaša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter