0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic and Kevin Punter (R) celebrate EuroCup-Partizan v Andora Beograd, 09.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ŽELJKO OBRADOVIĆ UOČI DUELA SA MEGOM: ‘Odigrali su dobro protiv nas, sve se zna o Megi!’

Objavljeno: 09.04.22 u 11:50

Zanimljiv duel nas očekuje!

U nedelju tačnu u podne sastaju se ekipe Partizana i Mege. Prvi ovosezonski duel pripao je ekipi Mege, pa će izabranici Željka Obradovića za ovaj duel imati motiv više, a evo šta je i sam šef stručnog štaba beogradskog Partizana imao da kaže uoči susreta:

‘Odigrali su veoma dobru utakmicu protiv nas u Pioniru. Sve se zna o Megi. Mlada ekipa, puna energije i motivacije. Ono što mi moramo da shvatimo je da imamo najmanje istu motivaciju kao i oni u toj utakmici i da probamo da odigramo na način kao što smo to uradili u poslednjoj utakmici.’

Reč je o utakmici bez ikakvog takmičarskog značaja, jer je Partizan gotovo sigurno drugi, dok je Mega skoro sigurno ostala bez šansi da uđe u plej-of.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter