0
Evroliga

Head coach Ettore Messina (C) Crvena Zvezda v Armani Milan-Euroleague 2021/22 Beograd, 01.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

TVORAC NAJBOLJE ODBRANE U EVROPI ZADOVOLJAN: „Ovako se stvaraju velike ere, još više dugujem Armaniju“!

Objavljeno: 09.04.22 u 16:49

Trener Olimpije produžava saradnju!

Jedan od najboljih trenera u Evropi i tvorac najbolje odbrane Evrolige, njegova ekipa je jedina sa manje od 2000 primljenih poena, Etore Mesina, zadovoljan je kako njegova saradnja sa klubom iz Grada mode teče, pa će najverovatnije produžiti ugovor sa trostrukim prvakom Evrope.

„Dobio sam od gospodina Armanija potvrdu ogromnog poštovanja. Reči koje je izgovorio posle Kupa Italije imaju veliku težinu zbog koje se osećam kao da mu još više dugujem. Želim da mu vratim to poverenje, tako se stvaraju velike i istorijske ere, empatijom i svešću o zajedničkom putu i pobedama“, rekao je Mesina i dodao:

„Ovo je dobra sezona. Sve ide u skladu sa ciljevima. Drugu godinu uzastopno smo među osam najboljih u Evropi, to je rezultat kojim se mogu pohvaliti samo veliki klubovi. Igrali smo tri meseca bez Šildsa, imali smo dva slučaja dopinga, dva ciklusa korone, kao i sve nevolje sa Điđijem Datomeom koji je veoma važan igrač za nas“.

Olimpija je ove sezone imala sjajajn skor 19:9 i tako su izborili treću poziciju, u doigravanju idu na Efes ili Makabi, a takođe su i najbolja odbrana Evrolige jer dopuštaju svega 71 poen po utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter