0
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic Partizan - Loznica Kup Srbije 6.4.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANOJEVIĆ PRED KRAJ REGULARNOG DELA: „VAR je radio šest meseci, a sada ne radi, samo ne dam na sebe“! (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.22 u 16:21

Strateg crno-belih pred susret sa Čukaričkim!

Partizan u nedelju od 19 časova na Banovom brdu gostuje ekipi Čukaričkog, a šef stručnog štaba tima iz Humske Aleksandar Stanojević pričao je pred taj meč o brojnim stvarima, najviše se dotakao VAR-a, prozivki navijača Crvene zvezde ali i pritiska sa kojim se obe ekipe suočavaju.

Ja sam dovoljno iskusan, prošao sam dosta derbija i utakmica. Nije to tenzijma. To je nešto da ne date na sebe. Ako hoćete da anlizirate sve, onda budite pošteni i recite zašto sam tako reagovao. Ja godinu  i po dana, dve godine nisam reagovao. Ja jesam impulsivan, ali na taj način nisam. Šta sam pričao o suđenju… mislim da je ova druga polusezona malo drugačija, dosta stvari se dešava koje mislim da su neprikladne. Vi tražite koju utakmicu je sudio sudija koji je sudio našu utakmicu? Crvena zvezda-  Čukarički. Sudio je tu utakmicu i sudio je nama, a ljudi iz sudijske organizacije neka izanaliziraju na koji način je sudio utakmicu, a ja neću da ne bih bio suspendovan – istakao je Stanojević i nastavio:

Neka oni analiziraju, a ja sam kažnjen zbog svoje reakcije žutim kartonom. Ne bih komentarisao ni Dekija, ni bilo šta drugo. U drugom delu sezone se dešavaju te neke stvari koje se nisu dešavale u prvom delu sezone. VAR je radio svaku utakmicu, nama se nije desilo da nam ne radi VAR. Sada, svaku drugu utakmicu nam ne radi VAR. I šta? O čemu se radi?Sve je to normalno. Sada ne radi, ali je svih 6 meseci sve vreme radio. To su situacije koje utiču na vas. Ne damo na sebe, ne damo na Partizan, ne damo na sebe – rekao je Stanojević.

Aleksandar Stanojevic Partizan – Loznica Kup Srbije 6.4.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Tvrdi da nema nervoze.

– Izanaliziratte ovu utakmicu i utakmicu prvog kola. Zamene se teze. Vi kažete kako je nervoza, a mi smo u situaciji da zbog takvih situacija nemamo prednost domaćeg terena. malo se na neke stvari gleda pogrešno, sa strane. Niko neće suštinski da kaže da smo mi zbog nekih stvari izgubili domaćinstvo, naravno i našom greškom. Moja generacija je bila spontatna, za to sam kažnjen kartonom. Ne radim ništa namerno  i ništa planski. Ne razmišljam na taj način.

Stanojević je prokomentarisao i meč protiv Čukaričkog.

Imamo utakmicu ekipe koja je ubedljivo treća na tabeli, može se reći da je derbi ovog kola. znamo svi da je teško igrati na Banovom Brdu, tako da ulazimo maksimalno i koncentrisani i motivisani. Osim obradovića svi su spremni i motivisani – istakao je Stanojević i potom prokomentarisao činjenicu da kao trener crno-belih nema poraz protiv Brđanja.

Aleksandar Stanojevic Partizan – Loznica Kup Srbije 6.4.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Sve su to bile tesne, nizvesne utakmice. Sličnu utakmicu očekujem i u nedelju. Dosta su agresivni, intenzivni su, imaju igrače da igraju u jakom ritmu. To je jedna mlada ekipa koja je dosta potentna i fizički dosta dominantna. Nama je svaka utakmica opterećenje, i prošla protiv Radnika je bila takva. Idmeo korak po korak.

Čuki su otišla dva jako bitna igrača.

Kajević je otišao, oni dosta igrača imaju. To je ekipa koja je izuzetno selektirana, u sredini imaju dosta brzih igrača. mislim da je to njihova osovina koju imaju. Miljković je posle dva, tri dana, odigrao 20 minuta pola sata, u konkurenciji je, videćemo koliko će igrati. Kvinsi Menig se odmorio, u ovom periodu je dosta donosio. Na gostovanju u Surdulici je rešio utkamicu. Za Natha ćemo videti kako se oseća, imao je nekih problema. Čukarički će izaći u viskom presingu na nas, bokovi su im agresivni, špicevi su im agresivni, cela ta prva linija. To je ono što sigurno očekujem – zaključio je Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter