0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADOST BOLJA OD NIŠLIJA: Da li će dva pogotka Bojovića biti dovoljna za plej-of?

Objavljeno: 09.04.22 u 20:49

Konkurenti ekipe iz Lučana za plasman među najboljih osam na teren izlaze u ponedeljak.

Poslednje kolo regularnog dela nacionalnog prvenstva donosi velika uzbuđenja od samog starta. Fudbaleri Mladosti napravili su iznenađenje, jer su na svom stadionu savladali Radnički iz Niša. Utakmica u Lučanima završena je rezultatom 2:0, dok su oba pogotka delo najboljeg strelca u istoriji Superlige, Milana Bojovića.

Igrao se 27. minut kada je mladi Gordić iznudio prekršaj Pavlova, pa je sudija Trifković pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo iskusni Milan Bojović, koji je pucao precizno po sredini gola.

Domaćin je u nastavku izvršio visok presing. Mladost je još jednom pokazala kvalitet i iskustvo koje bez sumnje poseduje. Zapretili su Lučanci u nekoliko navrata, a prednost je duplirana nakon udarca iz ugla. Najviši u skoku bio je Bojović, koji je postigao 88. pogodak u elitnom rangu srpskog fudbala. Bojović je konačan rezultat postavio u 59. minutu susreta.

Trenutno stanje na tabeli pokazuje da je Mladost osmoplasirani tim koji će se takmičiti u plej-ofu, ali bez obzira na ostvaren trijumf, ekipa trenera Žunića mora da sačeka rezultate konkurencije za plasman među osam najboljih. Reč je o ekipi Napretka iz Kruševca, koja u ponedeljak od 18 časova i 30 minuta dočekuje Metalac. U slučaju da izabranici Zorana Milinkovića osvoje ceo plen, Lučanci će ipak morati da igraju u plej-autu. Postoji još jedna mogućnost da Mladost ostane u donjem delu tabele. Potrebno je da Radnik iz Surdulice na svom terenu savlada Novi Pazar sa četiri gola prednosti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter