0
Evroliga

Sergio Llull (L) Thomas Huertel (C) and Head coach Pablo Laso Crvena Zvezda v Real Madrid-Euroleague 2021/22 Beograd, 08.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

LASO PRESEKAO I NAPRAVIO OGROMAN REZ U REALU: Dva košarkaša slobodna u izboru nove sredine!

Objavljeno: 09.04.22 u 19:33

Real baš u lošem stanju!

Košarkaši Real Madrida su pobedili na svega dva od poslednjih 10 mečeva u Evroligi, pa su se od jednog od glavnih favorita za osvajanje transformisali u najpoželjnijeg rivala u prve četiri ekipe. Naravno, tako loša forma nosi svoje posledice, a kako navode mediji sa Pirineja, cenu loših igara će platiti Toma Ertel i Trej Tompkins koji će biti uklonjeni iz sastava najtrofejnijeg evropskog kluba.

Kako navode Pablo Laso je nezadovoljan njihovim profesionalnim odnosnom, a Geršon Jabusele će biti novčano kažnjen.

„Ertel i Tompkins ne treniraju više sa ekipom. To je tehnička stvar, imam poverenja u ostatak tima. To je moja odluka, smatram da od preostalih 13 igrača mogu da izvučem najbolje do kraja sezone i postaćemo tim koji želimo da budemo. Odluka se neće promeniti, Tompkins i Ertel se neće vratiti u ekipu“, navodno je objasnio Laso.

Real Madrid se plasirao u plej-of sa četvrte pozicije na tabeli, uz skor 18-10, a u doigravanju čeka ih bolje plasirana ekipa od Efesa i Makabija, a sinoć su od Bajerna primili neverovatnih 38 poena u poslednjoj četvrtini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter