0
Domaći fudbal

Nenad Lalatovic Superliga Super Liga Srbije Vojvodina - Crvena Zvezda Novi Sad, Serbia, 22.11.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

LALATOVIĆ NE ŽELI DA PRETI ZVEZDI ALI UPOZORAVA: „Voleo bih da mogu da izvedem najjači tim, idemo po najbolji rezultat“! (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.22 u 19:06

Radnički gostuje Zvezdi!

Radnički iz Kragujevca gostuje Crvenoj zvezdi na Marakani u okviru 30. runde Superlige Srbije, a svoja očekivanja, kao i stanje tima, sa medijima je podelio i Nenad Lalatović, koji je ovog proleća preporodio tim sa Čika Dače.

Mi sad da pretimo ne možemo, da se nadamo možemo, bez četiri standardna igrača. Žao mi je što ne možemo da odigramo u najjačem sastavu. Idemo da pokušamo da napravimo najbolji moguće rezultat za nas. Svi bi bili iznenađeni kad bi mi tamo odigali i nerešeno, ali biće jako teško – zaključio je Lalatović.

Jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate Kragujevčana jeste mladi golman Ognjen Lukić.

– Idemo u goste Zvezdi, ne treba trošiti previše reči, mi imamo svoje ambicije, vredno smo trenirali, pokušaćemo da ostavimo što bolji utisak. Utakmice u plej-autu su krucijalne u borbi za opstanak. Ovo može da nam donese mnogo samopouzdanja – rekao je Lukić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter