0
Košarka

FOTO: Screenshot

KRAJ SEZONE ZA LUKU DONČIĆA I PORED POBEDE OD 50 RAZLIKE: Slovenac prešao maksimum tehničkih grešaka, sledi suspenzija! (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.22 u 12:09

Sjajni košarkaš van terena protiv San Antoinia!

Razbili su košarkaši Dalasa na svom parketu Portland Trejl-Blejzerse rezultatom 128:78 i tako slavili sa neverovatnih 50 poena razlike. Luka Dončić je na meču zabeležio 39 poena, 11 skokova i sedam asistencija, uz čak sedam pogođenih trojki za manje od pola sata igre, ali je napravio ogromnu glupost time što je sebi dozvoli da dobije tehničku grešku u ovoj utakmici.

Ovo je sjajnom Slovencu 16. tehnička greška u sezoni, što znači da neće moći da igra u meču protiv San Antonija, koji je ujedno i poslednja utakmica koju Mavsi igraju do kraja regularne sezone. Ova odluka može da bude opozvana ukoliko se njegova žalba prihvati, a meč ima rezultatski značaj jer se Dalas bori za treće mesto na zapadu.

„Ako me pitate sigurno treba da bude odluka preinačena. Nije to uopšte bilo za tehničku. Nikakvo upozorenje, ništa. Samo sam pitao sudiju kako da ovo nije faul. Nadam se da će povući tehničku kako bih igrao u nedelju“ – rekao je Dončić posle pobede nad Portlandom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter