0
Domaći fudbal

FOTO: FK Proleter

KAČAR I TOMOVIĆ PRED GRADSKI DERBI: „Hoćemo revanš za nepravedan poraz, treba da nastavimo u istom ritmu“! (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.22 u 16:59

Voša dočekuje Proleter!

U okviru poslednjeg kola regularnog dela Superlige Srbije fudbaleri Proletera gostuju Vojvodini na Krađorđu. Obe ekipe imaju imperativ dobrog rezultata, veliki ulog je na talonu, a medijima su se povodom gradskog derbija obratili Gojko Kačar, član stručnog štaba, kao i Stefan Tomović, jedan od najboljih fudbalera gostiju.

Naš kadar za narednu utakmicu je popunjen, osim Nikole Marjanovića svi su spremni da igraju, sa te strane imamo dobar fond igrača. Igramo protiv mog bivšeg kluba to je naš bratski klub imamo veliki motiv da odigramo dobru utakmicu za  naše navijače. Izuzetno bitna utakmica posle dobre utakmice protiv Čukaričkog, ovo je prilika  da nastavimo u istom ritmu i nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat. Na nama je da se borimo i da ostvarimo naše ciljeve – rekao je nekadašnji reprezentativac Srbije.

Fudbal-Super League Season 2020/2021
Crvena Zvezda v Proleter Novi Sad
Stefan Tomovic (L)
Indjija, 28.02.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

– Mislim da nas očekuje jedna jako teška i kvalitetna utakmica sa kvalitetnim protivnikom. Ako prenesemo ponašanje i borbu sa prošle utakmice moći ćemo da se revanširamo za nepravedan poraz u prvom delu sezone – zaključio je Stefan Tomović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter