0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 06: Joel Matip (R) of Liverpool reacts during the Group C match of the UEFA Champions League between Red Star Belgrade and Liverpool at Rajko Mitic Stadium on November 06, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DOBRE VESTI ZA SRBIJU PRED MUNDIJAL: Zvezda Kameruna nedostupna za Neukrotive lavove u Kataru!

Objavljeno: 09.04.22 u 20:15

Defanzivac nezainteresovan!

Fudblaer Liverpula i reprezentativac Kameruna, Džoel Matip, potvrdio je svoju odluku da neće nastupati za svoju reprezentaciju na predstojećem svetskom prvenstvu u Kataru. To su dobre vesti za Srbiju, koja je u grupi sa Neukrotivim lavovima.

Ne znam zašto u Kamerunu ne žele da shvate da moja glava više nije sa reprezentacijom. Odradio sam svoje, vreme je da drugi nastave dalje. Neću da kaljam svoju reputaciju po hiljaditi put. U Kamerunu se za poraze krive igrači, a ne ceo tim. Kada vam srce više nije u nečemu, onda je krajnji rezultat štetan“, rekao je Matip.

Kamerunci Mundijal otvaraju 24. novembra protiv Švajcarske, a četiri dana kasnije igraće protiv Srbije. Okršaj sa Brazilom, poslednji u grupnoj fazi, na programu je 2. decembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter