0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@AFCAjax

BAJERN ODNEO POBEDU U TRCI ZA AJAKSOV DUO: Poznato gde će dvojac nastavati karijieru! (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.22 u 13:13

Sjajan posao Bavaraca!

Bajren iz Minhena je neko ko ima savršenu reputaciju kada je transfer politika u pitanju, a ponovo su poakzali da umeju da izdejstvuju najpovoljnije transfere za sebe. Kako nemački mediji pišu, apsolutni vladar Bundeslige bi trebao da iz Ajaksa dovede desnog beka Nusaira Mazrauija i centralnog veznog igrača Rajana Gravenberha.

Marokanac će put Bavarske kao slobodan igrač jer mu na leto ističe ugovor, dok se oko veznjaka i dalje debatuje količina obeštećenja, ali smatra se da bi devetnaestogodišnjak koštao velikana iz Minhena preko 20.000.000 evra.

Očekuje se da će Mazraui zarađivati oko četiri miliona evra plus bonusi po sezoni, dok će Gravenberh primati godišnju platu od oko 4,3 miliona evra. Oni su povezivani u prethodnom periodu sa brojnim evropskim klubovima, najviše su se pominjali Juve i Barsa, ali izgleda da je Bajern pokazao zašto je organizaciono možda čak i najbolji na Starom kontinentu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter