0
Domaći fudbal

Filippo Falco Super liga Srbije, Crvena Zvezda - Radnicki Nis Superliga 24.10.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA REŠILA PROBLEM: Crveno-beli platili Lećeu za transfer Falka, ali ne i penale

Objavljeno: 08.04.22 u 11:52

Crveno-beli su rešili jedan od problema.

Filipo Falko je iz Lećea stigao u Crvenu zvezdu početkom 2021. godine, a crveno-beli su isplatili sva dugovanja prema italijanskom klubu u iznosu od milion i po evra, saznaje ‘Telegraf‘.

Uz to, klub iz Ljutice Bogdana nije isplatio ‘penale’, jer su probili rokove za plaćanje, pa je trebalo da plate još 50 hiljada evra, ali je italijanski klub prema saznanjima pomenutog izvora oprostio taj deo dugovanja crveno-belima.

Pre nekoliko meseci spekulisalo se i o opciji da se Falko vrati u svoj klub, upravo zbog neizmirenih dugovanja Zvezde prema Lećeu, ali se to nije dogodilo, pa će igrač koji je dosad nastupio 35 puta i postigao šest golova uz četiri asistencije ostati još u crveno-belom taboru, sa kojim ima ugovor do 2023. godine.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter