1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VAŽAN POSAO U HUMSKOJ: Crno-beli produžili ugovor sa igračem, u kog Stanojević ima veliko poverenje

Objavljeno: 08.04.22 u 13:29

Novi potpis u crno-belom taboru.

Ono o čemu se u danima za nama pisalo, sada se i zbilo – FK Partizan je produžio ugovor sa Slobodanom Uroševićem. Kako saznaje ‘Telegraf‘, dve strane su najšle zajednički jezik pa će biti ozvaničen produžetak saradnje do 2024. godine.

Razlog za nešto tako je jasan, Urošević je, čak i kada su mu konkurenti na poziciji levog beka – Ivan Obradović i Rajko Brežančić – bili zdravi, bio dominantan i standardan u prvoj postavi i jedan je od onih igrača koji uživaju veliko poverenje aktuelnog trenera Aleksandra Stanojevića. Jasno je da je i to bilo presudno kada su čelnici rešili da pripreme novi ugovor za njega.

Slobodan Urosevic Partizan – Sochi Soci UEFA UECL third qualifying round, UEFA Europa Conference League 12.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nakon svega, logičan sled je bio da nakon tri godine u klubu i partije koje su očigledno zadovoljile sve u Humskoj, pred Uroševića bude stavljen novi ugovor. Pomenuti izvor navodi i da su planovi fudbalera nešto drugačiji, jer u ovom momentu i naginje ka inostranstvu.

Podsetimo, Urošević je stigao u Partizan iz Napretka 2018. godine za 400 hiljada evra, a prethodno je nastupao za Leven i Rad, kao i mlađe kategorije kluba sa Banjice i BASK. Ove sezone je odigrao 40 utakmica i postigao šest golova uz jednu asistenciju, dok ima i dva nastupa u A reprezentaciji Srbije, za koju je debitovao 2016. godine.

 

0
0

1 Komentara

  1. Dobro. -Realno je da Caki ostane jer vredi kao igrac,ali vise od pola tima i cela uprava mora da ide na kraju sezone.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter