0
Evroliga

FOTO: Twitter/@FCBBasketball

SEPUKU REALA U SRED MADRIDA: Bajern spakovao 38 u poslednjem periodu, Blankosi se raspali! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.22 u 23:18

Real od NBA ekipe do džaka za udaranje!

Košarkaši Real Madrida samouništili su se u poslednjoj četvrtini, u kojoj su primili čak 38 poena i tako ispustili 20 poena prednosti protiv Bajerna, a konačan rezultat bio je 88:97. Real je biljirao u prve tri deonice, Bavarci nisu imali odgovora, a čak se svih 12 igrača Madrida upisalo u strelce u prvom delu igre. Ipak svi igrači Bajerna su odigrali vrhunsku poslednju četvrtinu u dobili Real koji sada već liči za vreću za udaranje.


Najefikasniji u timu Andree Trinkijerija bio je srpski bek Ognjen Jaramaz sa 19 poena, pratio ga je Dešon Tomas sa 16, Žan Mark Šiško je dodao 13, dok je Otelo Hanter zabeležio 11 poena i šest skokova.

Kod domaćih najviše su se istakli Fabijan Kozer, Gabrijel Dek, Geršon Jabusele i Serhio Ljulj, svi sa 12 poena, ali su prosto se svi utopili u sivilo u poslednjoj deonici.

Ovom pobedom Bajern je potvrdio ranije izboreno osmo mesto, a u doigravanju idu na Barselonu, dok Real gubi svoju osmu utakmicu od poslednjih deset i u doigravanju ide na Makabi ukoliko Ponos Izraela bude uspešan u narednom meču.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter