0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŠAMPION EVROPE STIŽE U BEOGRAD: ‘Želimo da damo sve od sebe i pobedimo!’

Objavljeno: 08.04.22 u 14:57

Dobrić veruje u pozitivan ishod!

Košarkaši Crvene zvezde mts ovogodišnje izdanje Evrolige završavaju utakmicom sa aktuelnim prvakom, ekipom Anadolu Efesa. Utakmica 34. kola se igra u petak od 21 sat u hali ‘Aleksandar Nikolić‘.

U prvom meču koji je odigran u Istanbulu crveno-beli su u jednoj od najdramatičnijih završnica ove sezone ispustili pobedu sekund pre kraja.

Anadolu Efes trenutno ima skor 16-11 i bori se za peto mesto na tabeli, dok su crveno-beli nakon poraza u Minhenu ostali bez šanse da se bore u plej-of Evrolige.

Očekivanja uoči utakmice izneo je as ekipe sa Malog Kalemegdana,  Ognjen Dobrić

-Sigurno da želimo da odigramo dobru utakmicu za kraj takmičenja I oprostimo se od ove sezone na pravi način i naše publike. Nadam se da nećemo da ih razočaramo. Pokazali smo da možemo da igramo sa njima i u Istanbulu. Nadam se da možemo da izvučemo dobre stvari iz toga i primenimo ih u petak u Beogradu. Želimo da damo sve od sebe i dođemo do pobede. Nije nemoguće –  rekao je Dobrić pred dolazak Anadolu Efesa u Beograd.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter