0
Evroliga

FOTO: Twitter/@paobcgr

PAO NA OPROŠTAJU POBEDIO U GOTOVO NEGLEDLJIVOJ UTAKMICI: Fener ima još jednu utakmicu da popravi utisak! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.22 u 22:11

Brejk Zelenih u Istanbulu!

Košarkaši Panatinaikosa savladali su u izuzetno neatraktivnom meču košarkaše Fenerbahčea na njihovom parketu, a rezultat je bio 59:62. Jedini period gde se videlo nešto više ritma jeste prva četvrtina, a Pao je i pored užasnog trećeg dela gde je ubacio svega šest poena, stigao do pobede sjajnim pogotkom Derila Mejkona u samoj završnici.

Najbolji u redovima gostiju koji su uspeli da se pobedom oproste od Evrolige ove sezone bio je Joanis Papapetru sa 21 poenom i šest asistencija, Jorgos Papajanis je duel završio sa 14 poena i 12 skokova, dok je Deril Mejkon upisao 12 poena i pet asistencija.

Kod domaćih najviše se istakao Jan Veseli sa 20 poena i sedam skokova, a jedini koji mu je koliko toliko pomagao bio je Pijera Henri sa 16 poena i četiri dodavanja. Nije bilo na utakmici srpskih košarkaša Marka Gudurića, Nemanje Nedovića i Stefana Jovića.

Panatinaikos je tako upisao devetu pobedu i sezonu će završiti na 13. poziciji, dok je Fener trenutno mesto iznad, ali sa jednom utakmicom manje, gde će moći da poprave svoj položaj na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter