0
ATP

FOTO: Twitter/@MiamiOpen

NEKADAŠNJI OSVAJAČ ROLAN GAROSA TVRDI: „Ostvarili smo cilj ove godine, to je ogroman teret“!

Objavljeno: 08.04.22 u 23:24

Nekadašnji prvi reket sveta o svom pulenu!

Gren slem šampion i bivši prvi teniser na svetu Huan Karlos Ferero istakao je kako je Karlos Alkaraz u sjajnoj formi, kao i da je spreman za turneju na šljaci, ali da sada već dolazi pritisak i ogromna očekivanja.

„Uvek smo govorili da je Karlos igrač za šljaku, jer je na njoj najviše trenirao. Ali je postao i igrač za tvrdu podlogu“, istakao je Ferero, pa potom nastavio

„Ove dane je iskoristio da se odmori, ali i smiri glavu. Brojna predviđanja stavaljaju previliki teret na Karlosova ramena. Znamo da može da ima veoma dobru sezonu, ali moramo da pazimo. Moramo da nastavimo da radimo“.

Dotakao se i skorašnjeg uspeha Španca.

„Već je ispunio prvi cilj ove godine. Sada nastavljamo smireniji. Osvojio je važan turnir, tako da su očekivanja porasla. Ali idemo od sedmice, do sedmice. Ništa se ne podrazumeva. Čeka nas još jedan masters, na drugoj podlozi, posle samo nekoliko dana pripreme. Ali Karlos ima veliku želju, biće u dobroj formi“.

Svestan je da ga teniseri izuzetno poštuju.

„Već godinu i po teniseri znaju da im neće biti lako protiv Karlosa. Posle trijumfa u Majamiju, poštuju ga još više“.

Kada bi Novak Đoković i Karlos Alkaraz mogli da se sastanu u Monaku, pogledajte OVDE.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter