0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@ABA_League

KOBS UZ ZVUK SIRENE SRUŠIO PANTERE: Budućnosti trijumf u reviji promašaja u Železniku! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.22 u 18:52

Budućnost dobila FMP!

Košarkaši Budućnosti u Železniku su savladali FMP, rezultatom 77:79 i tako upisali trijumf koji znači mnogo u borbi za treće mesto. Meč je obeležen povratcima FMP-a, a čak su domaći imali 13 poena zaostatka na manje od pet minuta do kraja, koje su stigli, ali Džastin Kobs je dugom dvojkom doneo pobedu Podgoričanima.

Meč je obeležio užasan šut dve ekipe i ogroman broj ofanzivnih skokova. Kod domaćih najefikasniji bio je Brajs Džouns sa 22 poena, pet skokova i devet asistencija, pratili su ga Marko Pavićević i Nenad Šaranović sa po 11 poena, dok je Danilo Tasić dodao 10.

U pobedničkoj ekipi najviše se istakao Džastin Kobs, koji je upravo bio i junak, sa 14 poena, Di Džej Sili je odao 10, dok je Marko Jagodić-Kuridža meč završio sa devet poena i deset skokova.

Budućnost je ovom pobedom došla na treće mesto, dok je FMP i dalje šesti, pa je najverovatnije da ćemo reprizu ovog duela gledati u prvoj rundi plej-ofa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter