0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOŠ JEDNA PREPREKA ZA VEČITE DO PLEJ-OFA: Dan kada će Delije navijati za Sašu Ilića, a Grobari za Nenada Lalatovića!

Objavljeno: 08.04.22 u 15:36

Nastavlja se velika trka za šampionski naslov!

U periodu od subote do ponedeljka na programu je poslednje kolo regularnog dela nacionalnog šampionata Srbije. Bitka za šampionsku titulu dugo nije bila ovako napeta i interesantna. Večiti rivali imaju identičan broj bodova (78), a Crvena zvezda se nalazi na liderskoj poziciji zbog boljeg međusobnog skora, kao i gol razlike koja je na strani aktuelnog šampiona.

Večiti će na teren istrčati u nedelju, najpre crveno-beli, a potom Partizan. Izabranici Dejana Stankovića od 17 časova na stadionu ‘Rajko Mitić‘ dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca. Zvezda je apsolutni favorit, ali ekipa iz Kragujevca je ‘ponovo rođena’ od dolaska Nenada Lalatovića na klupu.

Nekoliko minuta po završetku duela na ‘Marakani‘, sve oči biće uprte na Banovo brdo. Fudbaleri Čukaričkog, trećeplasirani tim na tabeli, dočekuju Partizan. Nema sumnje da ekipu Aleksandra Stanojevića očekuje daleko teži zadatak, nego što je to slučaj sa večitim rivalom.

Navijači rivala sa Topčiderskog brda nadaju se kiksu protivničkog kluba. Vrlo zanimljiva je činjenica da će Delije ovog vikenda navijati za Sašu Ilića, a Grobari za Nenada Lalatovića.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter