0
Evropske lige

FOTO: Fulham Football Club @FulhamFC

TRENER FULAMA JE ODUŠEVLJEN: ‘Kada sam video Mitrovića kako trči nazad da pomogne timu…’

Objavljeno: 07.04.22 u 15:21

Timski duh krasi lidera Čempionšipa!

Fudbaleri Fulama savladali su Midlzbrou minimanlnim rezultatom (0:1). Jedini pogodak na utakmici delo je reprezentativca Srbije, Aleksandra Mitrovića. Popularni Mitar zatresao je mrežu domaćeg sastava u 73. minutu meča. Fulam je veoma blizu plasmana u elitu, a utiske nakon meča izneo je trener Marko Silva.

-Počeli smo veoma dobro, 15 minuta dominacije. Očekivali smo malo viši njihov presing, tako obično igraju, ali respektovali su nas. Mogli smo u tom početnom periodu i da stvorimo više prilika za gol – kazao je Silva i dodao:

-U drugom poluvremenu su oni bili superiorni i stvarali nam probleme, ali mi smo bili efikasni, uz fantastičan gol Mitra posle prekida. Zaslužili smo trijumf.

Timski duh je ono što krasi ekipu Fulama ove sezone.

-Pravi smo kolektiv, video se timski duh – kada sam video Mitrovića kako trči nazad da pomogne timu… Takođe i ostali. Nekada pobeđujemo uz izvrsnu igru, ali treba pobeđivati i ružno  – zaključio je Silva.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter