6
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v TSC Backa Topola Beograd, 02.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

STANOJEVIĆ POBESNEO, PA ZATIM VREĐAO SUDIJE: ‘Cigani bre! Ciganšture jedne! Jel ste vi normalni?’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.22 u 14:54

Burna reakcija trenera Partizana!

Kako se bliži finiš aktuelne sezone, tenzije u srpskom fudbalu neprekidno se kreću uzlaznom putanjom. U okviru četvrtfinala Kupa Srbije, Partizan je na svom stadionu savladao Loznicu sa 2:0.

U 23. minutu meča, pri rezultatu 0:0, Rikardo Gomeš je oboren u kaznenom prostoru, ali sudija Minaković je procenio da nema dovoljno elemenata za penal. Takva odluka izazvala je burnu reakciju trenera Partizana.

-Ej bre, šta je bre ovo, bre?! Jel ovo normalno je*ote?! Jeste li vi normalni?! Gde je penal?! Ovo je crveni karton. Šta nam rade ovo?! – vikao je trener Partizana, a kasnije se obratio arbitrima:

-Cigani, bre! Ciganšture jedne! – istakao je Stanojević aludirajući na nadimak navijača Crvene zvezde.

 

0
0

6 Komentara

    • Ja ne znam gde je ovde bilo ko od nacionalnih manjina da se javi,vređajte se vi gedzama,poturicama ,seljačinama ,opančarima,a ne koristite tuđu naciju u vašim svađama,dokle bre više

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter