0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@RBLeipzig

SJAJAN MEČ U LAJPCIGU: Red Bul i Atalanta igrali za publiku, sve je otvoreno pred revanš! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.22 u 20:40

Moglo je biti još golova!

Fudbaleri Red Bula i Atalante remizirali su u Lajpcigu rezultatom 1:1 i tako ostavili sve u igri za revanš. Meč je bio pravi spektakl, kvaliteta i atraktivnosti nije nedostajalo, a na utakmici su viđene po dve prečke i stative.

Pritiskali su domaći na početku, Enkunku je maltretirao Palomina, koji je u prvih pet minuta napravio dva izuzetno oštra starta, pa mu je možda čak i oprošten crveni karton. Ipak Boginja je preuzela inicijativu, i majstorijom Murijela, koji je lako obišao Klostermana stigla do prednosti. Do kraja poluvremena su viđene dve stative, u režiji Andrea Silve i Marija Pašalića.

U nastavku je Red Bul krenuo još jače na gol gostiju, i do kaznenog udarca su došli kada je u 16 metara udaren Enkuku. Šutirao je Silva, ali je Muso odbranio, kao i popravni udarac. Ipak, nekoliko sekundi kasnije sjajan centaršut Anhelinja sproveo u mrežu Vili Orban.

U samoj završnici viđena je sjajna šansa nakon kornera, oba puta je šutirao Mukijele, ali je sa gol linije intervenisao Demiral, koji se tako iskupio za skrivljeni penal. Duboko u nadoknadi je šutirao Kopmajners, ali nije došlo do pogotka. Revanš u kome je sve otvoreno je na rasporedu za sedam dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter