0
Evropske lige

Fudbal Super League Season 2020-2021 Partizan v Indjija head coach Savo Milosevic Beograd, 22.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SAVO MILOŠEVIĆ TUŽIO BIVŠI KLUB: Strateg potražuje skoro pola miliona evra!

Objavljeno: 07.04.22 u 20:07

Moraće baš da se otvore!

Savo Milošević se nije dugo sadržao na klupi ljubljanske Olimpije, pa je već u oktobru prošle godine smenjen nakon niza loših rezultata. Nogomania piše, da i pored neslavnog rastanka, srpski trener je tužio klub iz Slovenije za 400.000 evra. Nije jasno samo da li će novac morati da isplati nova uprava na čelu sa Adamom Delijusom ili Milan Mandarić koji je upravo doveo Savu, a on je i govorio za Nogomaniu povodom ovog slučaja.

„Dogovorili smo se da dovedemo njihovog trenera i da ode Milošević. Međutim, nisu imali osnova da potpišu ugovor sa novim trenerom. Otišao sam u SAD i za to vreme je kontaktiran preko advokata da im pošalje dozvolu da razgovaraju sa Miloševićem i da ga otpuste. Nisu uopšte razgovarali sa njim, samo su mu rekli da ne treba da dolazi na trening jer imaju novog trenera“, rekao je Mandarić, pa potom nastavio.

 


 

„Sada su to preneli na mene. Milošević je tužio klub. Znate da sam otpustio dosta trenera, ali žao mi je samo Igora Bišćana. Razgovarao sam sa njim i danas smo prijatelji“, dodao je Mandarić.

Bilo kako bilo, najtrofejniji klub Slovenije će morati debelo da otvori džep kako bi ispunio zahtev Miloševića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter