0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@RangersFC

RENDŽERS SA DEFICITOM IDE U REVANŠ: Barsa preživela Ajntraht, a Vest Hem bombardovanje Liona! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.22 u 23:15

Sjajni prvi mečevi!

Fudbaleri Brage idu u Glazgov sa minimalnom prednošću, a utisak je da su na Ajbroksu mogli da brane dosta ubedljivije vođstvo. Strelac jedinog gola na meču je bio Abel Ruiz, pet minuta pre kraja poluvremena. Naravno, sreća nastavlja da prati Mekgregora, najpre su fudbaleri Brage pogodili stativu, da bi tri minuta kasnije jedan gol bio poništen zbog spornog faula. U nastavku nije bilo previše uzbuđenja.

Na susretu između Ajntrahta i Barselone, mimo očekivanja, domaći su bili dosta opasniji rival. Najpre je u prvom delu poništen penal za domaće, pa je zbog prigovora usled te odluke javnu opomenu zaradio Filip Kostić. Na samom početku nastavka Ansnar Knauf je doneo vođstvo Nemcima, da bi Feran Tores sredinom drugog dela postavio konačan rezultat. Do kraja je pocrveneo Tuta.

Vest Hem je bukvalno preživeo gostovanje Olimpika iz Liona u Londonu, usled sjajne partije gostiju iz Francuske. Čekićari su se koliko toliko držali, ali je crveni karton za Kresvela još više pogurao Lion. Ipak, iz jedinog šuta na gol u nastavku Džerod Bouen je doveo domaćina u prednost. Tada su se još više pojačali napadi gostiju, pa je polovinom drugog poluvremenam Tanguj Endobele poravnao rezultat. Pokušavali su Lavovi do kraja da pobede Vest Hem, ali lopta nije htela u gol.

  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter