0
Evroliga

Dejan Radonjic ULEB Euroleague Crvena Zvezda - Panathinaikos 4.11.2021. evroliga, Beograd,Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ PRED DUEL SA EFESOM: ‘Aktuelni prvak Evrope, jasno je o koliko kvalitetnom timu se radi!’

Objavljeno: 07.04.22 u 19:22

Kraj sezone u Evroligi za Crvenu zvezdu!

Košarkaši Crvene zvezde duelom sa Anadolu Efesom zatvaraju ovogodišnje učešće u Evroligi. Uoči samog meča, trener Dejan Radonjić je rekao:

‘Igramo protiv aktuelnog prvaka Evrope koji ima priliku da u nastavku takmičenja odbrani trofej. Potpuno je jasno o koliko se kvalitetnom timu radi, daćemo sve od sebe da im pariramo, znamo da to nije nimalo lako, ali trudićemo se da dobrom igrom pred našim navijačima završimo ovogodišnju sezonu u Evroligi.’ – rekao je iskusni stručnjak i potom dodao:

‘Prirodno je da posotoji adekvatna motivacija, igramo protiv šampiona, jednog od favorita i ove sezone, igraćemo pred našim navijcacima, tako da ima dosta motiva,. Uradićemo sve što možemo i pokušaćemo da pariramo i zadovoljni završimo meč. Šta će to biti na kraju videćemo.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter