0
Evroliga

FOTO: Twitter/@OlimpiaMI1936

NESLAVAN OPROŠTAJ ASVELA OD EVROLIGE U REŽIJI DILEJNIJA: Vambenjama pokazao deo raskošnog talenta, Lajti partija karijere! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.22 u 22:45

Francuzi poraženi na svom parketu!

Košarkaši Asvela poraženi su pred svojim navijačima od Olimpije iz Milana rezultatom 80:81 i tako neslavno okončali svoje takmičenje u Evroligi. Napravili su prednost košarkaši iz Grada mode sredinom treće deonice, koju su domaći malo po malo topili, ali nisu imali snage za konačan preokret.

Najbolji u dresu Milana bio je Malkolm Dilejni sa 24 poena i pet skokova, dok su mu najveću podršku pružali Devon Hol sa 11, odnosno Tomaso Baldaso sa 13 poena.

U redovima Asvela sjajan je bio mladi Viktor Vambenjama, a osamnaestogodišnjak je upisao 18 poena i pet skokvoa. Dejvid Lajti je takođe bio odličan sa 27 poena, dok je Kostats Adetokumpo dodao 11. Upravo je Lajti promašio slobodno bacanje koje je Francuzima značilo produžetak.

Ovim je Asvel završio užasan niz utakmica, jer oni od novembra meseca znaju za svega četiri pobede u Evroligi, dok je Milano ostao u igri za drugu poziciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter