3
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 25: Guelor Kanga react during the UEFA Europa League group F match between Crvena Zvezda and PFC Ludogorets Razgrad at Rajko Mitic Stadium on November 25, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

INFORMACIJA KOJA ZANIMA SVE DELIJE: Evo koliko odsustvuje Kanga i da li će igrati derbi!

Objavljeno: 07.04.22 u 17:12

Stigle prve vesti!

Fudbaler Crvene zvezde i dirigent tempa igre ekipe Dejana Stankovića, Gelor Kanga, morao je na samom početku da napusti teren na meču protiv TSC-a usled oštrog starta protivničkog igrača.

Ipak, nakon pregleda, ustanovili su da na Marakani mogu da budu zadovoljni. Gabonac nema preveliki otok na zglobu, tako da pauza može biti svega par dana. On bi jedino trebalo da bude pod znakom pitanja za meč sa Radničkim iz Kragujevca.

Dobro sam i nije ništa strašno – poručio je kratko Kanga.

Crvena zvezda je juče slavila protiv tima iz Bačke Topole ubedljivo 4:0 i time je obezbedila plasman u polufinale Kupa Srbije.

0
0

3 Komentara

  1. Onoj picketini Lazeticu sve najgore u zivotu,podguzna muva koja sve radi u korist partizana gde kod da je i kod kog da trenira,los covek pre svega!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter