0
Košarka

Bogdan Bogdanovic Okupljanje kosarkasa, KSS, Kosarkaska reprezentacija Srbije, Beograd, Srbija 18.7.2019. Jul 18. 2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

BOGDANOV ‘SNAJPER’ PONOVO RADI: Srbin fenomenalan u novoj pobedi Atlante, postavio je rekord sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.22 u 08:52

U noći za nama košarkaši Atlante uspeli su da na svom terenu slave protiv Vašingtona rezultatom 118:103.

Atlanta se nalazi u fenomenalnoj formi, zabeležila je šest trijumfa u poslednjih sedam mečeva. Sjajnu utakmicu je odigrao srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, koji je sa šest pogođenih trojki oborio lični rekord u sezoni.

Srpski as je meč završio sa 18 poena, uz četiri asistencije i dva skoka. Najefikasniji bio je Trej Jang sa 30 poena, dok je Danilo Galinari upisao dabl-dabl učinak sa 26 poena i 10 skokova.

U poraženoj ekipi istakao se Kristaps Porzingis sa 26 poena i 18 skokova, dok su Kori Kispert i Danijel Geford postigli po 12 poena.

Atlanta je trenutno osma na tabeli Istočne konferencije sa 42 pobede i 38 poraza, dok je Vašington na 12. mestu sa skorom od 35 pobeda i 45 poraza.

Do kraja regularnog dela, Atlantu čekaju utakmice sa Majamijem i Hjustonom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter