0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@Glimt

BODO JE NEREŠIVA ENIGMA ZA SPECIJALNOG: Murinjo nemoćan u Norveškoj, nula Lestera i PSV-a! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.22 u 23:50

Žoze našao svoj kriptonit!

Fudbaleri Bodo/Glimta savladali su na svom stadionu savladali Romu rezultatom 2:1 i tako izborili pozitivan rezultat pred put u Rim. Ponovo su Norvežani nadigrali Vučicu, a ovo je treći meč ove sezone u Ligi Konferencija kako klub iz Večnog grada ne može da savlada Bodo.

Ipak, gosti su poveli u samoj završnici prvog dela igre preko Lorenca Pelegrinija. Teško je Murinjovim ekipama da izgube kada jednom povedu, ali vetar u leđa Bodu je dao Rui Patrisio koji je katastrofalno reagovao kod šuta Ulrika Saltnesa. Hugo Fetlasen je u 90. minutu doneo pobedu domaćinu, jer je najbolje reagovao na centaršut Pelegrina iz slobodnog udarca.

U Lesteru su domaćin i PSV odigrali bez pogodaka. Lisice su realno pokazale da su bolja ekipa, imali su inicijativu ceo meč, ali Ivon Mvogo sjajno radio posao među stativama. Najistaknutiji detalj utakmice jeste sposobnost Veslija Fofane da zatvori Erana Zahavija i tako ga potpuno izbaci iz utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter