0
Evroliga

FOTO: Twitter/@MaccabitlvBC

ATOMSKI MAKABI POKORIO BLAUGRANU: Naneli i Vilbekin razbili Barselonu, sve je moguće u plej-ofu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.22 u 21:51

Sjajni Izraelci!

Makabi je u Palau Blaugrani savladao Barselonu rezultatom 80:104 i tako nastavio sjajan niz utakmica koji traje od gostovanja u Beogradu. Napravili su gosti osetnu razliku već u drugoj deonici, kada su jednoj od najboljih odbrana Evrolige ubacili 30 poena, a ukupno 57 za poluvreme. Kasnije su održavali prednost, da bi u poslednjoj deonici uspeli još malo da povećaju razliku i daju preko 100 poena jednoj od atletski najkvalitetnijih ekipa Evrope.

Najbolji u redovima Ponosa Izreala bio je Džejms Naneli koji je meč završio sa 18 poena, šest skokova i tri asistencije, a uz njega je i Skoti Vilbekin odigrao sjajno sa 23 poena uz preko 50 posto sa distance. Dvocifreni su još bili Derik Vilijams sa 12, odnosno Roman Sorkin sa 13. Kinan Evans je takođe potvrdio sjajnu formu sa 11 poena.

Kod Katalonaca najbolji je bio Aleks Abrines sa 17 poena i tri skoka, dok je Nikola Mirotić pratio sa 13.

Barsi je ovo tek drugi poraz na svom parketu ove sezone u elitnom evropskom takmičenju, dok je ovo peta uzastopna pobeda Makabija, koji još uvek može da izbori petu poziciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter