0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA UBEDLJIVA PROTIV TSC-a: Crveno-beli u polufinalu Kupa! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.22 u 20:48

Četiri gola u mreži ekipe iz Bačke Topole!

Aktuelni šampion Srbije, Crvena zvezda, četvrti je polufinalista Kupa! U okviru četvrtifnala crveno-beli su na stadionu ‘Rajko Mitić‘ savladali TSC sa 4:0. Opravdala je Zvezda ulogu favorita, na lakši način od očekivanog.

FOTO: STARSPORT

Izabranici Dejana Stankovića uspeli su da do prednosti dođu u ranoj fazi susreta. Nakon neopreznog starta Tomanovića, koji je oborio Ohija u kaznenom prostoru, sudija Lukić je pokazao na belu tačku. Katai je preuzeo odgovornost i na rutinski način savladao Jorgića.

Igru je zbog povrede već u 9. minutu napustio Gelor Kanga. Gabonac je pokušao da nastavi meč, ali stručni štab nije želeo da rizikuje nakon udarca koji je dobio.

Prvi deo utakmice obeležio je veliki broj prekršaja, dvocifren na obe strane. Nije bilo promene rezultata do završetka prvog poluvremena. Zvezda je bila konkretniji rival i pokušavala je da duplira prednost, dok je TSC pružio snažan otpor.

Gosti su vrlo hrabro startovali nakon velike pauze. U uvodnim minutima nastavka TSC je zapretio u nekoliko navrata, ali završilo se bez posledica za domaćina.

FOTO: STARSPORT

Zvezda je u 54. minutu napala sa desnog boka. Loptu je u srce kaznenog prostora poslao Milan Gajić, a istu je prihvatio Pavkov. Ifet Đakovac je srušio napadača i dobio direktan crveni karton. Lukić je ponovo dosudio jedanaesterac za domaćina.

Loptu je na belu tačku namestio Mohamed El Fardu Ben, koji je bez problema savladao iskusnog čuvara mreže gostujućeg tima.

Domaćinu je bilo značajno lakše da kontroliše igru nakon isključenja Đakovca. Zvezda je dominirala u polju, a TSC nije imao mnogo rešenja u ofanzivnoj liniji.

Sjajan pogodak delo je Mirka Ivanića u 74. minutu. Vezista je postigao vrlo atraktivan pogodak, za koji se može reći da je najlepši potez na današnjem susretu.

Konačan rezultat meča postavljen je u 80. minutu, kada je El Fardu Ben po drugi put na utakmici savladao Jorgića i potvrdio Zvezdin plasman među četiri najbolje ekipe.

Osim Crvene zvezde, do polufinala Kupa Srbije stigli su još Partizan, Novi Pazar i Vojvodina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter